Share
Online-Πληρωμή

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Προσωπικά Δεδομένα

Οι επισκέπτες και οι χρήστες του www.asfalisoy.gr και www.asfalisoy.com για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες που προσφέρονται από τους συγκεκριμένους δικτυακούς τόπους, είναι απαραίτητο να γνωστοποιήσουν κάποιες από τις προσωπικές τους πληροφορίες, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα».

«Δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα» ορίζεται κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων και μπορεί να προσδιορίσει την ταυτότητά του ή τα στοιχεία επικοινωνίας του. Η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών από τον επισκέπτη ή και τον χρήστη, σημαίνει την αποδοχή του για επιπλέον επεξεργασία τους.

Ο ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ με έδρα στην 8ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΕΙΑΣ 19, 31100, ΛΕΥΚΑΔΑ και αριθμό τηλεφωνικού κέντρου 2645024438, θα τηρεί και θα επεξεργάζεται αρχεία με προσωπικά δεδομένα, απλά και ευαίσθητα, που παρέχουν με τη θέλησή τους οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου.

Η συλλογή και η χρήση προσωπικών δεδομένων περιορίζεται στα απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του σκοπού που αναφέρεται στα στοιχεία συλλογής τους (όνομα, επώνυμο, φύλο, e-mail, αριθμός σταθερού & κινητού τηλεφώνου, κ.α.). Σκοπός της συλλογής των προσωπικών δεδομένων είναι η βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχεται στους επισκέπτες ή και στους χρήστες του www.asfalisoy.gr και www.asfalisoy.com.

Η συλλογή και η χρήση των παραπάνω δεδομένων πραγματοποιείται με βάση την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, σύμφωνα με τους Νόμους 2472/97 & 3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα. Τα στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνονται με τη θέληση των χρηστών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τις παραπάνω Εταιρίες για προωθητικές ενέργειες αλλά και έρευνες ικανοποίησης πελατών που διενεργούν οι ίδιες ή μέσω τρίτων, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες τους. Κάθε χρήστης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης ή και αντίρρησης που αναφέρονται στα Άρθρα 12 και 13 του Νόμου 2472/1997.

Η άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων γίνεται με γραπτή δήλωση:

Μέσω fax στο 2645020137

Μέσω e-mail στο asfalisoy@gmail.com

Αποδέκτες των συγκεκριμένων δεδομένων μπορεί να είναι οι Δημόσιες αρχές, νοσηλευτικά ιδρύματα, γιατροί, η Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών, αντασφαλιστές, δικηγόροι, κ.α., έπειτα από υποβολή νόμιμου αιτήματος.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων Όροι χρήσης